Cursus spotlight

Controleer je gegevens!

Een nieuwe lente, een frisse wind, een nieuw systeem!

Nieuw systeem? Jawel! Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom wordt ApoWeb in april volledig vernieuwd. Met veel nieuwe mogelijkheden om op een leuke manier nóg meer informatie met elkaar te delen. Vanaf dat moment kun je inloggen met je mailadres en je huidige wachtwoord. Dubbele accounts en onjuiste of onvolledige accounts zullen niet meegenomen worden in het nieuwe systeem. 

Controleer daarom goed je gegevens en pas ze, waar nodig, aan!

Cursus: Hansaplast Sport

Ooit last gehad van pijn of immobiliteit die het dagelijkse leven niet alleen vervelend, maar ook vrijwel onmogelijk maakte? De meeste mensen krijgen hier ten minste één keer in hun leven mee te maken. Of het nu de rug of nek, een knie of een elleboog is, of pijn in de pols of enkel, dit alles kan worden voorkomen! Naast een ruim assortiment aan ondersteunende producten om pijnklachten te verminderen heeft Hansaplast ook het initiatief “meer bewegen – minder pijn” om mensen bewust te maken om meer te bewegen. Volg nu de nieuwe cursus.
 

Cursus: Naloc

Een schimmelinfectie is de meest voorkomende oorzaak van nagelproblemen. Veel mensen hebben last van schimmelnagels zonder het te weten en komen er pas achter als zij open schoenen gaan dragen. Naloc is een effectief product dat het herstel en uiterlijk van schimmel- en psoriasisnagels bevordert. Lees in deze cursus alles over de werking van Naloc.

Mail je collega

Laat al je vakgenoten weten hoeveel plezier je aan ApoWeb kunt beleven en mail je collega nu>>

ApoWeb is gemaakt voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten!