Menu

Hansaplast Pleisters: Expertise in pleistertechnologie

Vanwege langdurige expertise op het gebied van pleistertechnologie is Hansaplast de nummer 1 in pleisters. De experts in het Centrum voor huidonderzoek in Hamburg hebben meer dan 100 jaar ervaring met pleistertechnologie, wondverzorging en de therapeutische behandeling van huid. Zij werken nauw samen met vooraanstaande experts in de gezondheidszorg en lopen voorop bij wetenschappelijke ontwikkelingen en technologie. Dit zorgt voor betrouwbare en doeltreffende productinnovaties. De producten van Hansaplast voldoen aan hoge normen voor wat betreft het bieden van de beste kwaliteit en Hansaplast heeft producten waarvan de doeltreffendheid is bewezen en die uitstekend samengaan met de huid.

Nieuwste cursus: Hansaplast Zilver pleisters

Een mooi staaltje technologie: zilver in pleisters. Dit heeft wat uitleg nodig. Elk type wond heeft specifieke verzorging nodig en er zijn recent diverse maten toegevoegd aan het Hansaplast assortiment. 

 

Volg daarom de nieuwste cursus, dan ben je volledig up to date over het uitgebreide assortiment antibacteriële pleisters!